Saturday, December 17, 2011 By: Nurul Atiqah binti Rayah

Semusim Bersama, Selamanya Terasa


Saya merindui anda semua. :'(

Nanti mesti rindu nak lepak kat ofis. 


Rindu nak usik-mengusik, ketawa sama-sama.

Rindu nak tengok muka kamu sume.

.....

....

....

...

..

Semoga kita semua tak pernah jauh.

Semoga Allah kekalkan ukhwah ini.

Bekerja dengan kalian adalah yang terindah.

Semoga tidak terhenti hanya di sini. 


SAYANG KAMU. :)

Terutama buat Amal, Kak Chik, Didi & Mai. Sayang sangat kat korang! :) 

8 Percakapan:

Afif Abdullah said...

fine..x mention nama uteh...:(

Nurul Atiqah binti Rayah said...

hahaha. pasal uteh xleh mention kt public. private & confidential. haha~

kalo bawak balik uia oley2 dr ganu baru bleh mention nama. :D

rumput. said...

buat ape mention uteh? karang tak pepasal taufiq jelous...ngeh3...

Nurul Atiqah binti Rayah said...

rumput: taufiq xtau kewujudan blog ni. so, don't worry, ape2 yg ditulis kt sini mmg dia takkan tau. haha~

rumput. said...

Iqah, pahni sure payah dah nak jumpa huhu..kelas dah habis next sem tak tau sekelas lagi ke tak huhu..nnti cepat2 add subject tau.
dah start rindu iqah dah..

Nurul Atiqah binti Rayah said...

Didi, sedihnye bace komen Didi nih. T_T

Insya Allah doakan jodoh kita panjang lg k. Dpt duk 1 kelas next sem. :(

Jgn lupa plan kita after final. Kena jgk spend masa sama2!

amalina khalil said...

buat plan bdua je kan.

fine!

:p

Nurul Atiqah binti Rayah said...

eh2, adik amal merajuk? haha. mcm xcaye je.

kita kan nak gi melaka nnt? nk hijack umah amal pulak. hahahahaha

Post a Comment